График на работата: 08 a.m. - 16:30 p.m. Факс: +359 431 64296, +359 878691993
 • Свържете се с нас

  За компанията

  Фирма DIDA 70 е основана през 1990 г. като компания за производство на детайли за хидравлически цилиндри и хидравлически изделия. Компанията започва да си сътрудничи с клиенти от Италия, Германия и Нидерландия. От 1996 г. заповаме да произвеждаме хидравлични ръчни помпи и хидравлични клапани. След 2000 г. започнахме производството и на елементи за хидравлични двигатели.

  Понастоящем DIDA 70 се занимава с производство на изделия за машиностроенето и хидравликата. Компанията произвежда хидромоторни детайли, произвежда хидравлични части на двигателя, ръчни хидравлични помпи като цяло, части и цели единици на агрегатите за машини в хранително-вкусовата и автомобилната промишленост, както и части за авиацията. Нашите крайни продукти: хидравлични ръчни помпи, хидравлични клапани и цилиндри за високо налягане (700 бар), които може да се използват като крикове. Като цяло машинният парк на фирмата се състои от 18 металообработващи машини, в това число 6 обработващи центри.

  В продължение на много години компанията компанията си създава сериозен и надежден имидж на партньор при изпълнение на поръчките. Основните клиенти на компанията са M+S Hydraulic Plc. (гр. Казанлък, България), HEESS GmbH & Co.KG (Германия), Heat Tech Induction GmbH (Германия), MBS Hydraulik GmbH (Германия), HYCON A/S (Дания), Nitro Ltd., Armoury JSC, Aviamash Ltd.. Компанията също си сътрудничи с клиенти от Испания, Франция и България.

   


   

  Контрол на качеството на продуктите, произведени по прецизните методи и инструменти.

   

   

  НАШАТА ИСТОРИЯ